Pentru toate persoanele care au probleme digestive legate de lactoza, gluten sau soia – acum exista o solutie pentru o masa completa, echilibrata. Intoleranta la lactoza este incapacitatea de a metaboliza lactoza, din cauza lipsei de enzime lactaze necesare in sistemul digestiv. Lactoza este un indulcitor ce se regaseste in mod natural in lapte. Este estimat ca 75% din adultii din intreaga lume manifesta o scaderea a activitatii lactazei in perioada maturitatii. Intoleranta la gluten apare atunci cand organismul reactioneaza anormal la gluten, o proteina care se gaseste in grau, secara, orz si ovaz. In Europa, aprox. 1 persoana la fiecare 250 – 300 de persoane manifesta intoleranta la lactoza. Intoleranta la soia este incapacitatea de a digera in intregime proteina din soia. Soia se gaseste in multe produse vegetale, in supa miso, in unele tipuri de ciocolata si uleiuri vegetale. Alergia la soia afecteaza 0.5% populatia lumii. Shake-ul F1 fara alergeni contine proteine de inalta calitate din mazare, carbohidrati de origine vegetala, antioxidanti, plus 25 de vitamine si minerale, care iti dau o stare de satietate de lunga durata si mentin un nivel ridicat de energie.
Aroma de Zmeura si Ciocolata alba
Contine extracte de rodie si afine
Contine atioxidanti si fibre ce iti protejeazA sanatatea, plante aromate si Pisane®, o proteina vegetala din mazare.
Studiile clinice au demonstrat ca folosirea zilnica a shake-urilor inlocuitoare de masa, impreuna cu exercitiile fizice moderate, este eficienta in controlul greutatii.