Protectia datelor personale

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALESiteul web https://eforma.ro/ apartine si este administrat de catre ENESCU OCTAVIA PFA, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

Date fiscale: ENESCU OCTAVIA PFA ÷ CIF RO26512888 ÷ F40/735/12.02.2010

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legislația română în vigoare, ENESCU OCTAVIA PFA , numita in continuare Operatorul, isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor este mentionat in pagina unde exista formulare prin care dumneavoastra introduceti online datele dumneavoastra si se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

  • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor Operatorului, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
  • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
  • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
  • transmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
  • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Operatorul, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de Operator.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de Operator.

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,
  • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantului sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Operatorul, la adresa de email ✉ [email protected] sau prin posta clasica la adresa ÷ Str. Dimtrie Cantemir nr 3 Bl 4 ap 65 sect 4 Bucuresti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email ✉ [email protected] sau prin posta clasica la adresa ÷ Str. Dimtrie Cantemir nr 3 Bl 4 ap 65 sect 4 Bucuresti.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate .

1. Datele cu caracter personal

Datele prelucrate, prin intermediul site-ului www.eForma.ro, in functie de serviciul/produsul si/sau contractul incheiat cu Operatorul, sunt, dupa caz, cum ar fi, urmatoarele:

numele si prenumele sau, daca este cazul, un alt element unic de identificare

adresa (domiciliul/ resedinta/adresa de corespondenta sau livrare), ;

telefonul, e-mailul;

2. Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Prelucrarea (inclusiv stocarea) se realizeaza pe durata de utilizare a Programelor si produselor contractate, precum si 2 ani de la ultima comanda receptionata de la dumneavoastra.

3.Persoanele Imputernicite. Destinatarii datelor. Operatori asociati.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite catre autoritatile de stat conform competentelor acestora si legislatiei aplicabile, cum ar fi A.N.A.F., Asociatia pentru Protectia Consumatorilor,etc

Datele transmise tertilor vor fi adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care au fost colectate si care permite transmiterea catre un anumit tert.